opc_loader


 

                BEZ0RGING

 

Betreft de bezorging
Wij bezorgen onze producten in heel Nederland, Duitsland, Engeland, België, Luxemburg, Denemarken.

Voor andere landen gelden helaas niet dezelfde transport kosten. In dit geval kunt u ons het beste een E-mail sturen zodat wij transport op maat kunnen afspreken.

  • Bestellingen worden bezorgd op vrijdag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd.
  • Tijdens het transport kunnen de producten van Katz ontdooien, dit is echter geen probleem, u kunt de producten direct na ontvangst wederom invriezen. ( vanaf de fabriek worden de goederen op geen enkel moment ontdooid, daarom kunt u de producten zonder verlies aan kwaliteit weer invriezen) De producten zijn ontdooid maximaal twee weken houdbaar in de koelkast. IJS en IJS sandwiches worden bevroren aangeleverd.


U ontvangt van ons een email op het moment dat het pakket verzonden is. In de mail staat de track&trace code zodat u weet wanneer u het pakket kunt verwachten. 
Orders met diepvries producten verzenden wij 2x in de week, op  dinsdag en donderdag. Daarvoor ontvangen we uw order graag uiterlijk op maandag en woensdagmorgen 12.00 uur. U ontvangt uw order dan op woensdag of vrijdag naar gelang de dag van verzending. 


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.


Zelf ophalen

Dat kan natuurlijk ook. Uw bestelling staat bij ons klaar op de Donderdag. U kunt uw producten tussen 10.00u en13.00u en tussen 15.00 en 19.00u aan ons adres ophalen. De bevroren goederen worden dusdanig verpakt dat het minimaal 12 uur bevroren blijft.