opc_loader


    bio ovenbrood

Artikelnr: kabr005

Bio ovenbrood
stevig

Zonder tarwe
Zonder gluten
Zonder suiker
Vegan

 

Broodmix

 

(Prijs excl. btw) 4,61
5,03
Beschrijving

Ingrediënten:
bruin gierstmeel (volkoren)*, lijnzaad*, zonnebloempitten*, volkoren rijstmeel*, tapiocazetmeel*, kikkererwtenmeel*, aardappelzetmeel*, pompoenpitten*, chiazaad*, gemalen psyllium*, bakpoeder* (rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat, voedingszuur: kaliumtartraat, maïszetmeel*), verdikkingsmiddel: xanthaangom, erwtenproteïne*

*biologisch gekweekt

Kan sporen van sesam en mosterd bevatten.
Vrij van tarwe, gluten, gist, lactose, soja en eieren
Vegan

 

Voedingswaarde:
100g broodmix bevat gemiddeld

energie 1553 kJ/371 kcal
vet 11,4g
waarvan verzadigde vetzuren 1,6g
koolhydraten 46,6g
waarvan suikers 0,9g
vezels 18,1g
eiwitten 11,4g
zout 2,1g
kalium 919mg (45,95%*)
ijzer 3,72mg (26,57%*)
magnesium 117mg (31,20%*)
calcium 160mg (20,0%*)
fosfor 269mg (38,43%*)
koper 0,533mg (53,30%*)
mangaan 1,49mg (74,50%)
zink 1,98mg (19,80%*)
vitamine B1 0,32mg (29,09%*)
vitamine E 3,41mg (28%*)

 

*adh = richtlijn voor de dagelijkse inname van vitaminen en mineralen

 

Dit product bevat geen toegevoegde zouten en suikers. De ingrediënten bevatten natuurlijke suiker en zout.

 

Extra informatie

Bereidingswijze – toevoegen:

+300ml water
+1 theelepel zout (optioneel)
+1 theelepel suiker (optioneel)

1. Verwarm de oven naar 220˚C
2. Meng de broodmix met 300ml water, zout en suiker en vorm een brood. Laat het deeg niet rijzen!
3. Zet het brood in een kleine vierkante bakvorm (het kan ook zonder), bestrijk het met een beetje olie en bak het voor 55 minuten in de verwarmde oven.
4. Laat het brood afkoelen en geniet ervan!

 

Tip 1: knäckebröd
1. Verwarm de oven naar 160˚C
2. Bereid het deeg zoals beschreven (je kunt de hoeveelheden ook halveren)
3. Verdeel het deeg 2mm dik op een ovenplaat met bakpapier, vermijd gaten! Gebruik een nat mes om het brood in stukken te verdelen, zodat je na het bakken niet maar één groot knäckebröd hebt.
4. Bak het knäckebröd ca. 50-60 minuten
5. Laat het knäckebröd afkoelen en geniet ervan!

Tip 2:
Verrijk het deeg met noten, gedroogd fruit of geraspte wortel. Het brood is ook geschikt voor in de vriezer. Bak het brood ’s avonds, dek het met een theedoek af en geniet ervan de volgende ochtend.

 

geproduceerd in Duitsland
koel en droog bewaren
ten minste houdbaar tot en met: zie opdruk

Beoordelingen (0)
bio ovenbrood heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

Wij kunnen gezien de aard van onze producten geen retourgarantie geven. Mocht er iets mis zijn met het geleverde product, bel dan onze klantenservice en we zoeken een passende oplossing.

Laatst bekeken items